Όταν κάποιος πονάει πολύ ή δε νοιώθει καλά, η μετακίνησή του από το σπίτι στο ιατρείο ή το νοσοκομείο προκειμένου να λάβει την απαιτούμενη θεραπεία, μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολη, σε κάποιες περιπτώσεις δε, αδύνατη υπόθεση.

Η Μονάδα Φροντίδας Therapia Specialists προσφέρει την επιλογή για Φροντίδα Πόνου στο Σπίτι σε περιπτώσεις χρόνιου πόνου που χρήζουν τακτικών συνεδριών θεραπείας και υποστήριξης, όπως είναι οι καρκινικοί πόνοι, οι μετεγχειρητικοί – μετατραυματικοί πόνοι και οι αρθρίτιδες ή για έκτακτα περιστατικά που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, πχ οξεία οσφυαλγία.

Επιπλέον, στα πλαίσια της Φροντίδας στο Σπίτι, αντιμετωπίζονται περιπτώσεις που, αν και δε συνδέονται με καταστάσεις οξέος ή χρόνιου πόνου, επηρεάζουν σημαντικά την ποιότητα ζωής του πάσχοντος. Ενδεικτικά, εφαρμόζονται θεραπείες για ανακούφιση μετά από κατανάλωση αλκοόλ, για την αντιμετώπιση του jetlag, την αντιμετώπιση της κόπωσης ή για την ταχύτερη ανάρρωση από τη γρίπη.

Η εξατομικευμένη παροχή υπηρεσιών στο σπίτι είναι μία επιλογή που επιτρέπει στους ασθενείς να λαμβάνουν καθημερινή βοήθεια με την προσωπική φροντίδα που χρειάζονται από έμπειρους επαγγελματίες υγείας σε οικείο περιβάλλον.

Η σημασία της Φροντίδας Πόνου Στο Σπίτι για την οικογένεια

Η δυνατότητα παροχής Φροντίδας Πόνου Στο Σπίτι είναι σημαντική όχι μόνο για τον πάσχοντα, αλλά και για το οικογενειακό του περιβάλλον, καθώς επιτρέπει στην οικογένεια να κατανοήσει καλύτερα το πρόβλημα και να σχετιστεί πιο αποτελεσματικά με τη διαδικασία διαχείρισης και αντιμετώπισής του.

Πέραν τούτου, και ειδικά σε ό,τι αφορά περιπτώσεις χρόνιου πόνου, η παροχή φροντίδας κατ ‘ οίκον απαλλάσσει τους φροντιστές από την υποχρέωση να μεταφέρουν τον ασθενή επανειλημμένως στο ιατρείο ή το νοσοκομείο προκειμένου να λάβει τη θεραπεία του ή να μεριμνούν εκείνοι για την ορθή χορήγηση της φαρμακευτικής αγωγής. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο χρόνιος πόνος δεν εξαντλεί μόνο τον πάσχοντα αλλά και τους ανθρώπους που είναι επιφορτισμένοι με τη φροντίδα του.

Εάν πιστεύετε ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα χρειάζονται έναν επαγγελματία υγείας στο σπίτι, ελάτε σε επαφή με τη Μονάδα Φροντίδας Πόνου Therapia Specialists.

"Σας ευχαριστώ για την αμεσότητα και όλη τη φροντίδα. Είναι σημαντικό για εμάς που δεν μπορούμε να μετακινηθούμε να έχουμε πρόσβαση στην ανακούφιση."

Κατερίνα Π.

"Η βοήθειά σας είναι πολύτιμη όχι μόνο για τη μητέρα μου αλλά και για μένα που τη φροντίζω. Μου ελαφρύνετε λίγο την καθημερινή έγνοια όταν έρχεστε σπίτι. Σας ευχαριστώ για όλα."

Μάντω Λ.

Χρειάζεστε τη βοήθειά μας;