Καταρροή, πονόλαιμος, πυρετός και κόπωση είναι μεταξύ των συμπτωμάτων του κρυολογήματος ή της γρίπης και διαρκούν περίπου 7 – 10 ημέρες.
Αυτό είναι ένα αρκετά μεγάλο διάστημα για όλους και ειδικά για τους ανθρώπους που είναι πολυάσχολοι και δεν έχουν την ευχέρεια να παραμείνουν σπίτι για όσο χρειάζεται ώστε να αναρρώσουν: δάσκαλοι που δε γίνεται να χάσουν το μάθημά τους, αθλητές που έχουν αγώνα, στελέχη επιχειρήσεων που έχουν σημαντικές συναντήσεις, γονείς που απλά δεν έχουν την «πολυτέλεια» να είναι άρρωστοι με τα παιδιά και τις καθημερινές τους ανάγκες.

Τα απλά φαρμακευτικά σκευάσματα όπως το ντεπόν, μπορούν να συμβάλουν στην προσωρινή ύφεση των συμπτωμάτων, αλλά δεν είναι καθόλου αποτελεσματικά στο να μειώσουν τη διάρκεια της ασθένειας. Τη λύση σε αυτό το σημείο δίνει η θεραπεία κατά του κρυολογήματος και της γρίπης, Cold & Flu IV Treatment.

Υψηλές δόσεις της αντιοξειδωτικής βιταμίνης C σε συνδυασμό με μαγνήσιο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β στη σωστή αναλογία για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας συστήματος μαζί με αντιφλεγμονώδη φάρμακα και ενυδατικούς παράγοντες μπορούν να βοηθήσουν το σώμα σας να αποβάλει τον ιό σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα. Η μεταφορά των απαραίτητων συστατικών απευθείας στο αίμα, εξασφαλίζει 100% απορρόφηση, πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι με τα από του στόματος χορηγούμενα σκευάσματα και έτσι επιστρέφετε στις υποχρεώσεις σας πιο σύντομα και με λιγότερη ταλαιπωρία.