Η θεραπεία ενίσχυσης Enhancement IV Treatment απευθύνεται στους επαγγελματίες αθλητές με υψηλές απαιτήσεις καθημερινής προπόνησης, στους ερασιτέχνες αθλητές που ακολουθούν ένα τακτικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και νοιώθουν ότι χρειάζονται ενδυνάμωση εκ των έσω, και στους ανθρώπους που ακολουθούν προγράμματα απώλειας βάρους.

Μέσω του εξειδικευμένου μείγματος βιταμινών και θρεπτικών ουσιών η θεραπεία Enhancement IV Treatment δίνει στις προπονήσεις σας και στην υγιεινή διατροφή που επιλέγετε να ακολουθείτε την απαραίτητη ώθηση. Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό, συμβάλλει στη μείωση του σωματικού λίπους και στην αποτοξίνωση του οργανισμού, στη ρύθμιση των επιπέδων γλυκόζης, τριγλυκεριδίων και χοληστερόλης στο αίμα, στη δημιουργία υγιών κυττάρων, αναπληρώνει βιταμίνες, μέταλλα και αμινοξέα, ενισχύει την ενέργεια, ανακουφίζει από την κόπωση και βοηθά στην αύξηση της σωματικής απόδοσης.


Στη Μονάδα
Therapia Specialists, κάθε περίπτωση αξιολογείται ξεχωριστά και προτείνεται εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας, ανάλογα με το ιστορικό του επισκέπτη, τον καθημερινό τρόπο ζωής του και τις ανάγκες που θέλει να καλύψει.